Hoe kun je het Bol Sinterklaas & Speelgoedboek aanvragen? Sinterklaas staat weer bijna voor de deur en we staan met z’n alle al weer te popelen om de mooiste en leukste cadeautjes te krijgen dit jaar. Hier lees je hoe je alvast je het sinterklaasboek kan aanvragen om een superleuk verlanglijstje samen te stellen! Zo ben je perfect voorbereid op het sinterklaasfeest! Lees verder…

Wat is het grote Sinterklaasboek van Bol?

Het grote Sinterklaasboek van Bol is de leukste gids om in de feestdagen uitgebreid uit te zoeken wat de ideale cadeaus zijn. Deze verschijnt al in oktober met bijna 200 pagina’s aan inspiratie voor jouwverlanglijstje. Er is voor iedereen wat wils, dus ontdek wat de perfecte cadeautjes zijn in iedere categorie!

Stappenplan voor het aanvragen van het Bol Sinterklaasboek

Wij laten je exact weten wat je moet doen optimaal gebruik te maken van het Sinterklaasboek:

  • Stap 1: Pak je agenda erbij: Op 14 oktober is Het Grote Speelgoedboek gratis te verkrijgen in de Albert Heijn!
  • Stap 2: Ontdek en kies: Bekijk al het leuke speelgoed in de specifieke categorieën. Harry Potter fans kunnen bijvoorbeeld ontzettend veel verschillende LEGO sets in detail vergelijken.
  • Stap 3: Ga lekker knutselen: Laat alle creativiteit in vrije loop. Er kan lekker geknutseld worden om je verlangposter supermooi te maken!
  • Stap 4: Doe mee aan de prijsvragen!: Een belangrijk onderdeel van het boek zijn ook alle verschillende prijsvragen en wie weet worden de feestmaanden nóg feestelijker. Wie de leukste verlangposter heeft gemaakt maakt ook kans om cadeaus te winnen!
  • Stap 5: Duik dieper met de app: Download de Grote Speelgoed App. Hier kan je bijvoorbeeld spraakberichten vinden gestuurd door de echte Sint!
  • Stap 6: Meer informatie? bekijk deze pagina om up-to-date te zijn van de huidige informatie!

Meer dan alleen een speelgoedboek!

Een verlanglijstje kan zo veel meer zijn dan een simpel lijstje met Het grote Sinterklaasboek. Door middel van knippen, tekenen en kleuren van kleurplaten, puzzels en spelletjes transformeert het maken van een verlanglijstje tot een creatief en leuk proces!

Nieuw dit jaar: Het maken van je eigen XXL poster

Je verlanglijstje verandert door het knippen, tekenen en in een super leuke XXL poster om zo een droomverlanglijstje nog persoonlijker en mooier te maken. Daarnaast kan de mooiste poster prijzen winnen! Hieronder valt een Barbie-prijzenpakket, Bitzee’s voor je hele klas, Catan- spellenpakket en nog veel meer! Hoe doe je mee? Bekijk deze pagina voor meer informatie.

Succes!