Hier vind je de tool om direct het saldo van je Bol-cadeaukaart te checken. Zo weet je precies hoeveel geld er nog op je cadeaubon staat en hoe lang dit nog geldig is. Lees verder om te zien hoe je dit direct kunt controleren en je actuele tegoed opvragen, evenals de geldigheid.

Hier kun je direct het saldo van je Bol.com-cadeaukaart checken

Via deze pagina kun je direct naar de saldochecker van Bol.com om te controleren hoeveel geld er (nog) op je cadeaukaart staat. Als je op de pagina komt, moet je nog een stukje naar beneden scrollen alvorens je bij de daadwerkelijke saldochecker uitkomt.

De tool is een beetje verborgen: scroll naar beneden als je op de pagina bent

Nadat je op de groene knop hierboven hebt geklikt, word je naar de pagina met de saldochecker geleid. Deze tool staat echter niet helemaal bovenaan de pagina, maar vrij ver naar onder. Scroll dus eventjes naar beneden totdat je de tool ziet om je saldo te kunnen controleren.

Doe het volgende om bij de eenvoudige saldo-tool van Bol.com te raken:

  1. Klik op de button hierboven om bij de juiste pagina te raken.
  2. Scroll een stukje naar beneden om de simpele tool te spotten.
  3. Voer de code van jouw cadeaukaart in en je krijgt direct te zien hoeveel de waarde ervan nog is.

Waar vind je de codes op je pasje?

Op je pasje vind je twee codes: het Kaartnummer en de PIN-code. Beide heb je nodig om je saldo op te vragen.

Zo check je het saldo van je bol cadeaukaart

Waarom wij Bol.com aanbevelen

Natuurlijk zijn wij – als #1 modeblog van Nederland – gefocust op hoogwaardig modeadvies. Toen wij een paar jaar terug het nieuws hoorden dat Bol.com ook mode ging toevoegen aan het assortiment, waren we direct benieuwd naar hoe dat zou uitpakken. Wat bleek: het mode-assortiment van Bol.com vonden we zódanig goed dat we sindsdien het mode-assortiment van Bol.com in op onze website gingen betrekken.

Is de Bol-cadeaukaart een goed en duidelijk cadeau om te ontvangen?

Het bestelproces van de Bol-cadeaukaart vonden we niet zo vloeiend, maar het ontvangen en het gebruiken van zo’n kaart verloopt aardig soepel in onze beleving. Het vergt altijd wel wat vervelende handelingen, bijvoorbeeld het zoeken naar de plek waar je je code invoert en het invullen van een lange code is ook niet altijd makkelijk, maar over het algemeen kwamen we er vrij snel uit en konden we vrij eenvoudig overweg met de cadeaubon van Bol.com.

Onze mening over de cadeaukaart van Bol: werkt het goed?

Wij werken dikwijls met de cadeaukaarten van Bol.com als relatiegeschenk voor onze klanten. Hierbij merken we dat het bestelproces niet heel vloeiend gaat, maar dat de ontvanger van het geschenk iedere keer weer heel blij is. Met de Bol-cadeaubon kun je namelijk ieder mogelijk cadeau naar wens uitkiezen, terwijl de prijzen op Bol.com al erg vriendelijk zijn vanwege het grote inkoopvoordeel van deze bekende webshop. Wij vinden Bol.com dus een echte aanrader in combinatie met een cadeaubon.

Waarom je wel of geen cadeaukaart van Bol.com wilt krijgen (of geven)?

Niet iedereen is even blij wanneer hij een cadeaukaart ontvangt. De redenen hiervoor zijn divers:

  • Met een boekenbon moet je naar een boekwinkel.
  • Met de VVV-bon kun je alleen bij het VVV terecht.
  • Met een Iris-cheque moet je eerst de voorwaarden lezen om te kijken waar je die eigenlijk kunt besteden.

Soms kan een cadeaukaart op meerdere plekken ingeleverd worden, maar meestal ben je gebonden aan de aanbieder waar de gever van de cadeaukaart voor gekozen heeft. Het betekent niet automatisch dat je helemaal niet blij bent met de cadeaukaart, maar je moet wel extra moeite doen om hem te besteden. Er zijn keren dat je iets koopt dat je zelfs niet nodig had, alleen maar om de waarde van de cadeaubon niet verloren te laten gaan. En bedankt.

Toch kan de cadeaukaart van Bol.com anders voelen wanneer je hem krijgt. De webwinkel heeft nu zo’n ruim assortiment, dat er altijd wel iets is dat je zou kunnen gebruiken. Misschien vond je een nieuwe tablet eerst nog te prijzig, maar met het afscheidscadeau van je werk (50 of 100 euro aan cadeaukaarten) weet je nu ineens wel raad. Hoe hoog of laag het bedrag van de cadeaukaart van Bol ook is, je kunt hem altijd nuttig of plezierig besteden.

De Bol-cadeaukaart saldochecker: hier meteen te controleren

Via de knop hieronder kun je direct naar de tool die jou precies vertelt welk bedrag er nog op jouw Bol-cadeaukaart staat. Alle digitale en fysieke cadeaukaarten kunnen gelezen worden via deze simpele tool om je saldo te checken. Ook zie je meteen de geldigheid van je cadeaukaart.

Je komt dan namelijk direct op de pagina met de saldochecker-tool waarmee je de waarde van je Bol-cadeaubon kunt bekijken.

Succes en kies meteen iets moois uit met je cadeaukaart! We hopen dat je iets moois uit kunt kiezen.