Hoe kun je een afhaalpunt kiezen bij je bestelling op Bol.com? Kan je een pakketje niet thuis laten bezorgen – en wil je weten hoe je dan precies een afhaalpunt van bol.com selecteert? Of misschien vraag jij je af wat kan je doen als je geen afhaalpunt kan selecteren? Wij hebben even alles voor jou op een rijtje gezet wat betreft afhaalpunten van Bol.com.

Hoe kies ik een afhaalpunt van Bol.com?

  • Stap 1: Klik op deze link om naar je winkelwagentje te gaan.
  • Stap 2: Klik op verder naar bestellen in je besteloverzicht
  • Stap 3: Bij bezorgadres heb je de mogelijkheid om deze bij een ophaalpunt af te leveren.In de afbeelding hieronder zie je hoe dat eruit ziet.
bol afhaalpunt kiezen howto

Let op!: Enkel producten van Bol.com zelf kan je laten bezorgen bij een ophaalpunt. Producten van derde partijen niet. Dan is deze optie ook niet beschikbaar/zichtbaar.

Stap 4: Reken af zoals je normaal ook zou doen.

Stap 5: Haal je pakketje op wanneer het uitkomt

Hoe haal ik mijn bestelling op van een afhaalpunt?

Je moet letten op het volgende:

  • Je ontvangt een mailtje wanneer je pakketje klaarligt
  • Neem je legitimatie mee. Deze zal je altijd moeten laten zien bij het ophalen van je pakketje.
  • Je pakketje kan je beperkt ophalen. Maar geen zorgen: afhankelijk van de locatie duurt dit 7 tot 14 dagen.

Hoe werkt een Budbee pakketkluis?

Het is je wellicht opgevallen dat in de Albert Heijn tegenwoordig allerlei soorten kluisjes hebben van Bol.com. Wanneer je voor deze pakketkluisjes hebt gekozen ontvang je een SMS met code om deze kluis te openen. Na het openen van je kluis bevestig je dat je het pakket hebt ontvangen. Dit is ideaal wanneer je geen zin hebt om in de rij te staan bij de servicebalies.

Waarom kiezen voor een afhaalpunt?

Veel pakketjes komen overdag aan wanneer de gemiddelde persoon aan het werk is. Daarbij zijn de tijdindicaties bijna altijd te onnauwkeurig om thuis te blijven wachten op je pakketje. Wie kent het niet, van die dagen dat je een pakketje verwacht die tussen 11:00 en 13:00 zou aankomen en uiteindelijk pas rond 15:00 verschijnt of zelfs pas de volgende dag.

Lijst met voordelen van het kiezen van een afhaalpunt

We hebben even een kort lijstje samengesteld met voordelen:

  • Je hoeft niet thuis te wachten of je buren worden niet meer gestoord.
  • Je kan je pakketje ophalen wanneer het jou goed uitkomt. Dit kan in de ochtend, avond of weekend zijn.
  • Er zijn ontzettend veel afhaalpunten. Ben je benieuwd of er eentje bij jou in de buurt zit? Klik op deze pagina om vervolgens de Albert Heijn, PostNL en DHL servicepoints te vinden.
  • Veel Albert Heijns hebben handige kluisjes met jouw pakketje erin waardoor je niet in de rij hoeft te staan bij de servicebalie.

Op jouw succes!