8) Modeblogs en modevlogs: onze onderzoeksdata

Top 50 modebloggers en -vloggers websites

Mode is van alle tijden. Sinds mensen de luxe hebben meer dan één outfit te bezitten, is mode een feit. Je kunt er eigenlijk niet omheen. Al zijn er natuurlijk mensen die er geen boodschap aan hebben. Ook dat is prima: je kunt niemand dwingen modieus te zijn. Maar ben jij iemand die net als wij warm wordt van de laatste trends, dan ben je hier aan het juiste adres. In dit artikel delen we namelijk de 50 allerbeste modebloggers en -vloggers met je. 

Onze zoektocht naar de allerbeste modebloggers en -vloggers

Stiekem hebben modeblogs en -vlogs iedereen iets te bieden, zelfs als hecht je geen waarde aan trends. Je hoeft niet van trends te houden, om toch de nieuwste klerentrends leuk te vinden. Per slot van rekening is er op het gebied van kleding en design heel veel mogelijk. Komt er iets nieuws er verrassends op de markt, dan wil je dat natuurlijk weten. Dat is ook de reden dat wij ons in mode zijn gaan verdiepen. We hoeven er niet uit te zien als andere mensen.

De allerbeste modeblog is wat ons betreft die van Negin Misalehi

Je zult merken dat de blog van Negin Misalehi in het Engels is (je kunt wel naar Nederlands laten vertalen), ondanks het feit dat ze toch echt in Nederland is begonnen. Dit zegt wel iets over de populariteit die ze met haar mode- en lifestyleblog heeft gekregen. Het begon in 2012 met een Instagram-account voor de van oorsprong Almeerse blogster. Maar ze is niet alleen goed met mode, ze heeft ook een master Marketing behaald aan de Vrije Universiteit van Amsterdam.

Waarom wij modevloggers zijn gaan reviewen

Volg je de trend of wil je juist je eigen pad inslaan? Als je een modeblog of -vlog leest, kan het allebei. Je kunt de modevlog gebruiken om te bepalen wat je in huis moet halen, maar natuurlijk ook om uitgebreide inspiratie op te doen en zelf iets te kiezen dat helemaal bij je past. Kleding geeft uitdrukking aan wie je bent en hoe je je valt. Bovendien moet kleding comfortabel zijn en passen bij het weer en het jaargetijde. Kortom: kleding is een eerste levensbehoefte.

Kritisch blijven op het aanbod modeblogs

Het feit dat wij in staat waren een selectie te maken van de 50 beste modeblogs zegt al iets over het enorme aanbod modeblogs dat je online zult aantreffen. Mode is erg dynamisch, maar het is toch iets te vergezocht om te veronderstellen dat alle modeblogs heel iets anders te melden zullen hebben. Er zal dus altijd sprake zijn van een bepaalde overlap. Waar een mode blogger vooral in kan uitblinken, is wat ons betreft daarom puur gevoel voor stijl.

Beloften van modebloggers

Modebloggers zullen je graag beloven dat ze de leukste en beste modetips voor je hebben. Vaak zit daar absoluut een kern van waarheid in, maar het kan natuurlijk altijd dat een bepaalde trend je niet bevalt of dat de persoonlijke smaak van de blogger je niet bevalt. Onthoud dat mode iets heel persoonlijks blijft: je bepaalt zelf wat je aan je lijf draagt en wat niet.

Beoordeel een modeblogger of -vlogger op de volgende criteria

Een modeblogger of -vlogger beoordelen wij altijd op basis van de volgende criteria:

  • Het modeblog moet verwijzen naar de nieuwste trends en laten zien waar die trends vandaan komen
  • Het modeblog moet veel foto’s bevatten van hoge kwaliteit
  • Het blog moet regelmatig geüpdatet worden en altijd het nieuwste van het nieuwste kunnen tonen
  • Er is genoeg variatie op het modeblog: voor elke stijl wat wils – niet alleen de smaak van de blogeigenaar zelf
  • Er komen ook gast bloggers aan bod
  • Je vindt uitgebreide beschrijvingen bij de posts en natuurlijk achtergrondinformatie
  • Ook kom je tutorials tegen voor hoe je bepaalde kledingstukken of accessoires moet dragen
  • Verder is het blog natuurlijk prettig ingericht, zijn de blogs goed leesbaar en de video’s goed gemaakt.

Modeblogs en modevlogs: onze onderzoeksdata

Uiteraard willen we je niet zomaar het eerste het beste modeblog ‘aansmeren’. Daarom doen wij uitgebreid onderzoek naar het aanbod blogs. De vijftig blogs die in dit artikel worden toegelicht, zijn door ons persoonlijk bezocht en dat meerdere keren. Meerdere redactieleden hebben meerdere blogartikelen gelezen en video’s bekeken om een zo volledig mogelijk beeld te kunnen vormen. Zo kunnen wij de kwaliteit ervan garanderen.

Beste modeblog 1: ontdek mode op de website met de toepasselijke naam modeblog.nl

Modeblog.nl is, zoals je ongetwijfeld al vermoedde, een modeblog. Het is tevens de eerste modeblog in onze top vijftig en het blog waar we de spits mee afbijten. Eigenaresse van het blog is Eline. Op wekelijkse basis schrijft zij gepassioneerd over het laatste modenieuws. Ze houdt de trends in de gaten en stelt artikelen voor Modeblog.nl op. Modeblog.nl is trouwens onderdeel van een groter platform dat ook Meidenblog.nl, Beautyblog.nl en Vrouwblog.nl in beheer heeft.

Op Modeblog.nl vind je van alles en nog wat op modegebied. Je vindt er allereerst een groot aanbod artikelen met modenieuws. Verder vind je er modeartikelen ondergebracht in de categorieën “designers,” “beauty,” “shoppen,” en “tassen” – want van tassen kan een vrouw er nooit genoeg hebben. Ook vind je artikelen op het gebied van lifestyle: mode voor in huis en dergelijke.

Beste modeblog 2: Meetfashion.nl

Ook Meetfashion is een modeblog dat we je van harte kunnen aanbevelen. Dit modeblog richt zich op het nieuwste van het nieuwste op modegebied voor zowel vrouwen als mannen. Je vindt er de nieuwste trends, maar ook de nieuwste collecties. Inspiratie is hier alles. Wist je dat het ook mogelijk is een gastblog te sturen en te laten plaatsen door Meetfashion.nl? Als jouw kennis voldoende groot is, kun je persoonlijk contact opnemen.

Ook hier een uitgebreid aanbod mode blogartikelen onderverdeeld in tal van categorieën. Zo vind je onder meer het nieuwste van het nieuwste in de categorie “Fashion”. Verder zijn er de categorieën “Trends” en “Beauty”. Op zoek naar inspiratie op Lifestyle gebied, kijk dan uiteraard bij “Lifestyle”. Ook bij Meetfashion is het mogelijk om gastblogger te worden.

Beste modeblog 3: Saarmagazine.nl

Heb jij al gehoord van Saar Magazine? Dit is een online tijdschrift gericht op de vijftig plus vrouw. Maar niet zomaar de 50-plus vrouw: de 50-plus vrouw die zich jong blijft voelen, die vrolijk en fris is en zich graag laat inspireren. Je laten verrassen doe je op Saarmagazine.nl. Het magazine zelf verschijnt zesmaal per jaar, dus eens in de twee manden. Verder kun je op de website natuurlijk het één en ander raadplegen. Benieuwd geworden? Kies dan voor een abonnement.

Op Saarmagazine.nl vind je tal van kortere en langere artikelen. De categorieën waarin deze artikelen verschijnen, zijn de volgende: onder meer “seks” en “relaties” en “lichaam,” maar ook zaken als “reizen” en “culinair”. Verder vind je er artikelen over werk en de overgang. Kortom: Saar Magazine belicht het hele plaatje. Je kunt hier je hart uitgebreid ophalen.

Beste modeblog 4: Fashionjunks.nl

Fashionjunks richt zich, zoals de naam al aangeeft, op iedereen die helemaal gek is van mode. Dat zijn natuurlijk best veel mensen, met name vrouwen. Mode is een erg breed begrip. Je moet daarom niet alleen aan artikelen over kleding denken. Je vindt hier bijvoorbeeld uitgebreide artikelen in de categorieën “lifestyle” en “shoptips”. Verder kom je een “styleguide” aan voor iedereen die zeker wil weten dat hij of zij stijlvol gekleed over straat gaat.

Ook vind je artikelen over de levensstijl en de kleding die beroemdheden dragen. Je vindt er het laatste modenieuws, het beste van de grote merken, trends en de nieuwste Musthave gadgets. Fashionjunks.nl is verbonden aan Kledingwinkel.nl, het grootste kledingplatform in de Benelux.

Beste modeblog 5: Negin Mirsalehi heeft inmiddels wereldwijde faam

Zoals gezegd, is het blog van Negin Mirsalehi wat ons betreft de eerste keuze op het gebied van Nederlandse modeblogs. Ze mag dan inmiddels internationaal georiënteerd zijn, eerst en vooral is ze natuurlijk gewoon Nederlandse. Sinds de lancering van haar Instagram-account in 2012 is het voor haal snel gegaan. De eerste 50.000 volgers volgden al binnen 2 maanden. Inmiddels kan ze rekenen op de steun van maar liefst 2.7 miljoen vaste volgers.

Inmiddels is ze bekend in Nederland en ver daarbuiten. Ze heeft projecten over heel de wereld. In 2013 al won ze de Best New Media Talent Award (Marie Clair). In 2014 mocht ze tijdens de Berlin Fashion Week de Fashion Blogger Award in ontvangst nemen. Kortom: deze vrouw heeft verstand van zaken, niet alleen op het gebied van mode, maar ook marketing.

Beste modeblog 6: Stylescrapbook.com

Style Scrapbook is een modeblog dat qua grootte niet veel onderdoet aan de modeblog van Negin Mirsalehi. Het blog is eigendom van Andy Torres. Zij is Mexicaanse van komaf, maar opgegroeid in Nederland. Het blog StyleScrapbook stamt alweer uit november 2007. In korte tijd is het blog uitgegroeid tot één van de grotere internationale modeblogs. Andy heeft dan ook haar carrière als entrepreneur te danken aan het overweldigende succes van haar blog.

Style Scrapbook is een platform waarop Andy Torres allereerst haar eigen deelt. Je vindt hier dan ook alles op het gebied van style, verpakt in een zogenaamde “visueel dagboek”. Je vindt hier style tips voor je kleding, make-up, maar ook veel Do-It-Yourself tips om je kleding een upgrade te geven. Je leert hier hoe je jezelf aan de hand van accessoires op je best kleedt.

Beste modeblog 7: Linda Tol

Een ander populair mode blogplatform (dat ook gewoon in het Nederlands te bezichtigen is), is dat van Linda Tol. Zij is de oprichtster van Tol Eyewear. Ze doet aan Digital Talent & Brand Consult en heeft een populair account over mode op Instagram. Linda Tol is Amsterdamse van origine. Waar ze in uitblinkt, is haar op het oog wat jongensachtige stijl. Ze heeft witblond haar en draagt graag felle lippenstift. Binnen de modewereld heeft ze een wat unieke stijl.

Sinds 2008 is Linda in de mode actief. Haar blog bezit ze sinds 2013. Inmiddels heeft ze publicaties in tal van grote magazines op haar naam staan: Harper’s Bazaar, Vogue, Elle, Glamour, Marie Claire en Grazie. Ze schrijft nu ook voor Glamour en Metro. Bovendien is ze als trendwatcher actief voor L’Oréal Paris. Met andere woorden: Linda Tol is een bezig bijtje.

Beste modeblog 8: Love-aesthetics.nl

Het modeblog Love-aesthetics van Ivania Carpio, heeft een unieke insteek. Het blog bestaat sinds 2008 en staat bekend om een klinische en minimalistische stijl. Wat ook opvalt, is de voorliefde voor wit: niet alleen in kleding, in alles. De website is in het Engels, dus wie geen Engels kan, heeft flink wat pech. Love Aesthetics probeert het bijzondere in het alledaagse naar boven te halen. Het draait dus niet alleen om mode, maar voor een deel ook om lifestyle.

Ivania is actief als kunst regisseur, creatief consultant, maar ook als designer. Haar insteek is eigenlijk heel breed. Juist dat werkt verfrissend in de soms wat benauwende modewereld. Ze leeft in Rotterdam. Opvallend aan haar is dat ze niet per se op zoek is naar de duurste, meest verfijnde materialen, maar dat ze juist met afgedankte producten iets bijzonders kan maken. Als je fan bent van duurzaam en mode met-een-twist wil zien, ben je hier helemaal op je plek.

Beste modeblog 9: Queen of Jetlags – Noor de Groot

Noord de Groot heeft zichzelf de bijnaam “Queen of Jetlags” gegeven. Haar blog startte in 2013. Inmiddels heeft haar blog geleid tot projecten over heel der wereld. Ze heeft zo’n 177.000 volgers op Instagram, dus kan een aardig publiek bereiken. Ze heeft onder meer de Zalando Blogger Award voor Best Fashion Blog op haar naam mogen schrijven, dus ze weet wat ze doet.

Beste modeblog 10: Thefashionguitar.com

Ook The Fashion Guitar is een modeblog waar we je zeker iets over willen vertellen. Het is het blog van Charlotte, afkomstig uit Nederland, maar inmiddels woonachtig in het buitenland. Ze woon niet zomaar ergens: na eerst vier jaar in Londen te hebben gewoond, is ze naar New York verhuisd. Haar blog is ook alleen in het Engels toegankelijk. Het blog is gewijd aan persoonlijke stijl. De artikelen zijn dus heel erg vanuit haar eigen perspectief geschreven.

Charlottes blog is uitgegroeid tot een fulltime baan. Inmiddels is ze een moeder van drie kinderen, maar nog altijd wijdt ze veel tijd aan haar toegewijde fans. Wat je allemaal op het blog kunt vinden? Onder meer tips voor het vinden van de perfecte jurk, maar ook de ideale schoenen voor op je bruiloft. Je vindt tips voor het leven van alledag en voor bijzondere gelegenheden.

Beste modeblog 11: Lizzy van der Ligt

Wie is Lizzy? Vraag je je misschien af. Zij is sinds 2011 eigenaar van haar eigen modeblog. Daarnaast is ze actief als stylist. Niet zomaar ergens, maar bij een gerenommeerd merk als Scotch & Soda. Haar stijl? Niet per se, lief meisjesachtig, maar juist wat rock ’n roll-achtig. Het mag allemaal best wel wat wilder, met meer pit. In haar stijl combineert ze prints met stoere accessoires. Haar blog scoort groot op Instagram, waar ze ruim 135.000 volgers heeft verzameld.

Ook wordt Lizzy van de Ligt genoeg via andere zoekmachines gevonden. Zo is ze op Google Search goed voor maar liefst 36.700 hits. Dit houdt in dat er zat mensen zijn die naar haar verwijzen.

Beste modeblog 12: Modeblogster.com

Modeblogster.com is een ideaal laagdrempelig modeblog waar voor iedereen wat leuks te vinden heeft. Je vindt hier tal van artikelen over mode en mode gerelateerde zaken. Denk onder meer aan de nieuwste modetrends van 2022, maar ook een artikel als “zeven items die iedereen in zijn kledingkast zou moten hebben”. Op zoek naar een geschiedenislesje? Ontdek hoe de oude Egyptenaren al van lippenstift gebruik maakten, of scoor de beste yoga pants.

Populaire berichten bij Modeblogster zijn onder meer “Blijven crop-tops ook in 2022 nog in de mode?”, “De vijf grootste modesteden op aarde,” “vijf fashion trends in de zomer van 2022” en natuurlijk “De modeaccessoires trends van 2022”. Je ziet het al: de blog van Modeblogster is helemaal hip en altijd actueel. Je vindt hier precies wat je te weten wilt komen.

Beste modeblog 13: Themusthaves.nl

Themusthaves.nl is een blog dat doet wat het belooft en alle musthaves op modegebied met je deelt. The Musthaves omschrijft zichzelf dapper als “dé fashion blog” van Nederland. Wat je hier vindt? Uiteraard de allerlaatste trends op het gebied van mode en natuurlijk ook inspiratie voor het uitkiezen van de leukste kleding. Op zoek naar stijladvies? Ook dat kom je in veelvoud tegen. The Musthaves is niet alleen een modeblog, maar ook een online modewerk.

Wat dat inhoudt? Dat je op Themusthaves.nl ook de nieuwste kleding kunt kopen. Er wordt dus niet alleen over kleding geschreven, er wordt ook kleding verkocht. De kleding die hier verkocht wordt, wordt ook door het bedrijf zelf ontworpen, gestyled en geproduceerd. Alles gebeurt gewoon helemaal zelf. Het hoofdkwartier van The Musthaves kun je vinden in Zeewolde.

Beste modeblog 14: Youstyle.nl

Youstyle.nl is een fashionblog waar je trends vindt op het gebied van mode, evenals de nieuwste merken. Je vindt hier ook de beste winkeltips. Bij Youstyle zijn verschillende bloggers actief die leuke modelooks voor je samenstellen. Het modeblog vertelt je alles over de nieuwste kledingcollecties van de bekendste merken. Op zoek naar een aanbieding? Ook die vind je hier. Je kunt gebruik maken van de kledingvergelijkers om honderden webshops te vergelijken.

In het fashion blog vind je de inspiratie van de verschillende blogauteurs gebundeld. Het gezamenlijke streven? Ervoor te zorgen dat jij fashionable door het leven kunt en alle ins en outs op modegebied kent. Alle looks en tips op één plek verzameld: wie zegt daar nu nee tegen?

Beste modeblog 15: een bijzondere (historische) invalshoek vind je bij Modemuze.nl

Modemuze is misschien wel het meest bijzondere modeblog in deze lijst (en dat zegt heel wat). Modemuze is namelijk een community platform. Hier vind je alles over de mode van zowel vroeger als nu. Hoe dat mogelijk is? Het platform werd nauw samen met tal van deskundigen van verschillende musea die ieder een mode- en kostuumcollectie hebben. Met andere woorden: de redacteuren zijn specialisten op het gebied van mode in tal van tijdsvakken.

Je vindt hier onder meer curators, een conservator op het gebied van sieraden, een conservator op het gebied van oude kunst en een Hoogleraar Visuele Cultuur (Radboud Universiteit Nijmegen). Tal van historici, kunsthistorici en overige academici leveren ieder hun bijdrage en plaatsen oude mode in perspectief. Dat betekent ook dat alle artikelen wetenschappelijk onderbouwd zijn – misschien wat zakelijk, maar van het allerhoogste niveau.

Beste modeblog 16: Styledbychris.com

Styledbychris.com is een modeblog die we toevallig tegenkwamen in onze zoektocht naar de allerbeste modeblogs. Het is het blog van een professioneel stylist met goed oog voor stijl (uiteraard) en stijl. Iemand die ook nog eens kundig is met de pen en van aanpakken houdt. Eigenaar en redacteur is uiteraard Chris, die al haar ideeën heeft gebundeld op het blog Styled by Chris.

Je vindt hier onder meer blogs over de trends van western laarsjes, over favoriete winterjassen, het combineren van maxidresses in de winter en high top sneakers. Kortom: het zijn specialistische blog die jou antwoorden geven over vragen over bepaalde kledingstukken. Mocht je benieuwd zijn? Breng dan vrijblijvend een bezoekje aan de website.

Beste modeblog 17: Mode-inspiratie.nl

Mode-inspiratie.nl is uiteraard een modeplatform waar je inspiratie opdoet op het gebied van mode. Je vindt hier tal van onderwerpen over mode, voor zowel de man als vrouw, maar ook voor kinderen en baby’s. Ook op het gebied van accessoires is er een hoop te ontdekken. Wist je dat het ook mogelijk is om (tijdelijk) gratis jouw eigen modeblog in te sturen? Je kunt gastauteur worden en je ervaring delen. Hij wordt in maximaal 2 werkdagen geplaatst.

De nieuwste blogs die je onder meer kunt lezen: “Ontdek de unieke limited edition designs van Duts,” “Nieuwste bruidsmode Rotterdam: dit zijn de trends,” “Kettingen met spirituele edelstenen: wat maakt ze zo populair?” en “Stylefever: it’s all about the details”. De titels van deze blogs geven een goede eerste indruk van wat er zoal op het platform te vinden is.

Beste modeblog 18: Kindermodeblog.nl – speciaal voor kinderen

De meeste modeblogs die we tot nu toe hebben besproken, zijn bijna uitsluitend voor volwassenen. Kindermodeblog is het eerste blog dat zich exclusief op kinderen richt. Het is de website van Frederieke Wieberdink. Ze heeft de blog opgezet met als doel het delen van haar kindermode inspiratie. Zij is zelf natuurlijk ook mama en heeft in een winkel voor kinderkledingmode gewerkt. Bovendien was schrijven al vanaf jongs af aan een grote passie van haar.

Kindermodeblog bestaat sinds 2019. Frederieke is ook eigenaar van een webshop voor mode, genaamd de PanterShop. Je vindt hier ook dameskleding en stijlobjecten voor in je interieur. Je kunt ook het persoonlijke Instagram profiel van Frederieke bekijken. Op haar kinderkledingmodeblog vind je alles op het gebied van kindermode en babykleding. Vanaf december 2021 verschijnt er weer dagelijks een blog, dus je kunt naar hartenlust lezen.

Beste modeblog 19: Jennyfromtheblog.com

Al bekend met Jennyfromtheblog.com? Jenny is 28 jaar en heeft een eigen blog. Zelf noemt ze dit haar “online dagboek”. Ze heeft haar online dagboek al sinds haar zestiende. Maar helaas is Jenny van Jennyfromtheblog.com niet meer actief. Ze heeft haar influencer werkzaamheden vaarwel gezegd en houdt haar blog niet meer bij. Wel jammer, want het was altijd een blog waar me met veel plezier op keken. Toch kun je er nog altijd veel op vinden.

Jennie besteedde in haar blog uiteraard veel aandacht aan mode en de leukste outfits, maar hier lag niet per se haar focus op. Ze schreef onder meer ook over de leukste boshuisjes in zowel Nederland en België, plaatste wekelijks foto’s, deelde van alles en nog wat over veganisme (waaronder veganistische recepten) en hield lijstjes met tips bij. Je kunt dit nog altijd inzien.

Beste modeblog 20: Moodblog.nl

Moodblog draait om je stemming. Niet voor niets is de slogan van de website “What’s Your Mood?” Altijd vrolijk zijn is niet nodig, want op Moodblog draait het erom dat je je kleedt en gedraagt zoals je je voelt. Op het uitgebreide blog vind je van alles en nog wat over mode, kleding en natuurlijk lifestyle. “In the mood” komen is natuurlijk ook een centraal begrip. Je vindt artikelen specifiek voor Heren, maar ook voor Dames en natuurlijk voor Kinderen.

Moodblog deelt artikelen over lifestyle, mode, beauty en natuurlijk reizen. Er is voor iedereen wel wat op te ontdekken, al zal de doelgroep met name uit vrouwen en moeders bestaan.

Beste modeblog 21: 123fashionblog.nl

Heb je ook al van 123fashionblog gehoord? Dit modeblog is opgericht door Saskia van Dam, die pas 19 jaar oud is. Op haar eigen, spiksplinternieuwe modeblog deelt zij talloze nieuwtjes over mode en lifestyle. Bloggen is niet haar enige bezigheid. Ze studeert namelijk ook aan de AMFI. Saskia heeft ervaring met het schrijven van gastblogs op andere platform en plaatst ook gastblogs van anderen op haar eigen blog. Ook jij bent uitgenodigd om je kennis te delen.

De meest recente artikelen die Saskia, op moment van schrijven, op haar gastblog heeft geplaatst, zijn de volgende: “Aanschaftips voor het perfecte overhemd,” “Vijf zomerkleding tips voor heren,” “De leukste kamerjassen voor in de zomer,” “Trends op de huidige huizenmarkt” en “Lifestyle: laat je huis je persoonlijkheid verbeelden.” Kortom: het aanbod is divers.

Beste modeblog 22: iris-mode.nl

Iris-mode is het modeblog van Iris, iemand die gepassioneerd is over modeshows en dans. Als we je vertellen dat ze in het bankwezen heeft gewerkt, zal je dat misschien verrassen. In 2004 heeft ze daarom een carrièreswitch gemaakt en is als verkoopster aan de slag gegaan. De winkel waar ze werkte, heeft ze in 2007 overgenomen. In 2015 heeft ze de naam van de kledingzaak veranderd in Iris Mode voor Vrouwen. Je vindt deze modezaak in Valkenswaard.

Iris heeft ervaring opgedaan als kledingadviseur en het stylen van dames voor premières en feesten. Verder deelt ze haar inzichten op modegebied in haar eigen blog. Hierin word je van de laatste mode op de hoogte gehouden en leer je hoe je je stijlvol kunt kleden voor ieder seizoen. Ook op Instagram kun je Iris aan het werk zien. Hier vind je ook verschillende vlogs.

Beste modeblog 23: comegetfashion.com

Comegetfashion.com is een modeplatform voor vrouwen die stijlvol en zelfverzekerd de deur uit willen gaan. Je krijgt hier daarom stijladvies voor een complete outfit. Het platform richt zich al jaren met passie op het delen van modekennis en het realiseren van de ideale, stijlvolle outfit voor jou. Je komt onder meer de trends van de grootste mode bloggers te weten.

Wat je onder meer kunt verkennen? Alles op het gebied van de beste looks, stoffen en hele outfits. Ook vind je talloze leuke modegadgets – de echte “musthaves”. Het streven van Comegetfashion? Het beste van het wereldwijde modeaanbod samenbrengen op één overzichtelijk platform. Ook kun je hier kleding bestellen, evenals sneakers en tal van accessoires. Op zoek naar juwelen of de allerbeste giftcards? Deze vind je in overvloede.

Beste modeblog 24: lees ook de blogs van Vousten mode

Vousten Mode, of te wel: Vousten Brands Of The World, is een internationale online winkel die in Nederland gevestigd is. Het bedrijf is opgericht in 1926 en gaat dus alweer bijna 100 jaar mee. Wat je hier vindt? Een breed specialisme op het gebied van luxe modemerken. Vousten verdiept zich in de beste merken van over heel de wereld en heeft bijna een eeuw aan ervaring op modegebied in huis. Je kunt er van op aan dat hier geen koekenbakkers werken.

De luxe die je hier vindt? Die is, naar eigen zeggen, “compromisloos”. De winkel is in Schijndel, verder zijn er nog vier grote magazijnen wereldwijd en is er natuurlijk de website om te raadplegen. Op die website vind je ook de leukste modeblogs. Deze geven je een vollediger beeld op kleding- en modegebied. Ook vind je er informatie over de nieuwste trends.

Beste modeblog 25: Fashionvandaag.nl

Dan zijn we alweer bij het vijfentwintigste blog in de lijst aangekomen. Fashion Vandaag is een blog dat zich richt op de modetrends van nu. Zoals je weet, volgen die trends elkaar tegenwoordig in zeer hoog tempo op. Scherp blijven is noodzaak. Het platform is ontstaan vanuit de gedachte jou op de hoogte te houden van wat zich op dit moment in fashionland afspeelt. Dat betekent dat Fashion Vandaag eigenlijk een soort van online krant over mode is.

Op het platform vind je niet alleen de leukste modetrends, maar doe je ook inspiratie op om verschillende modeontwikkelingen op je eigen garderobe en outfits toe te passen. de modewereld is uiteraard erg breed. Er is voor iedereen – jong en oud, man en vrouw – wel iets leuks te ontdekken. Mocht je op zoek zijn naar een samenwerking? Ook dat is mogelijk.

Beste modeblog 26: Uniquemode.nl

Unique Mode heft een passie voor mode en probeert service zo persoonlijk mogelijk te maken. Het streven? Een glimlach op jouw gezicht toveren. Zoals je al hebt kunnen raden, is Unique Mode in eerste instantie een kledingwinkel. Er zijn zelfs meerdere winkels door het land te vinden. Unique Mode is een naam die al langer meegaat: al ruim 100 jaar om precies te zijn. Het is een familiebedrijf dat al meerdere generaties in handen van dezelfde familie is.

Unique stimuleert nieuwe en relatief onbekende merken. Duurzaamheid staat hier in een hoog vaandel. Vandaag de dag vind je op Uniquemode.nl ook een uitgebreid aanbod blogs. Super leuk, want de professionals van de winkel spreken met veel liefde over hun grote modepassies.

Beste modeblog 27: Thebiggerblog.com

Waarom kiezen voor modeblog The Bigger Blog? Hier geeft het blog zelf een antwoord op: centrale kernwaardes hier zijn inclusiviteit en respect (zowel voor jezelf als voor anderen). Het blog bespreekt trends en mode voor alle maten – ook grote maten. Je vindt hier de leukste “beauty trucs” voor de 30-plusser en nog veel meer. Het blog is in 2014 opgericht door Josine Wille, die het haar streven maakte haar passie voor trends en mode te delen met anderen.

The Bigger Blog gaat letterlijk over mode voor mensen met een maatje meer. Dus heb je zelf en maatje meer en wil je er vooral toch modieus en stijlvol bijlopen? Dan is dit een echte aanrader voor jou. Een ander doel is bieden van tegengeluid tegen afslankpromoties en diëten. Het segment “Plussize Momtalk” is vooral geschreven vanuit haar eigen ervaringen als moeder met een maatje mee en de perikelen die hiermee samenhangen: voor sommigen heel herkenbaar.

Beste modeblog 28: Maggysmode.nl

Maggysmode richt zich op het laten stralen van vrouwen, zowel van binnen als van buiten. Maggy’s richt zich bovenal op damesmode geschikt voor iedere vrouw, ongeacht je maat, je stijl of je vorm. Kortom, alles draait hier om inclusiviteit – om verenigd zijn in stijl. Eerst en vooral is Maggysmode een modeblog. Je vindt hier een aanbod van liefst 40 verschillende modemerken. Verder richt de winkel zich op meer dan alleen trends, want deze komen en gaan.

Waar Maggysmode zich vooral op richt, is stijl – stijl is tijdloos. Dat herken je ook terug in de blogs. Het streven is jou je kledingstijl te laten ontdekken, of deze te versterken als je die al hebt. De blogs zijn eigenzinnig en met gevoel voor humor. Je leest hier over de persoonlijke expertise van de professionals en over hun eigen visie op trends en mode. Het draait bij Maggy’s allemaal de klant en dat is ook precies de reden dat hun modeblogs uitblinken.

Beste modeblog 29: Modecentre.nl

Een volgend modeblog dat we iedereen kunnen aanraden is Modecentre. Dit modeblog is specifiek gericht op vrouwen. Het is ontstaan vanuit de dubbele passie voor mode en blogs. Wat je hier vindt? Een veelvoud aan artikelen over mode en meer. Behalve fashion vind je ook veel artikelen in de categorie Lifestyle. Lifestyle is, op zijn beurt, een erg breed begrip en gaat onder meer over interieur, woonwensen, combinatie van werk en privé – bijna alles dus.

Het blijft niet alleen bij goed geschreven artikelen. Bij de artikelen en op de website in het algemeen vind je ook de mooiste foto’s. Een mooie beschrijving is één ding, maar je hebt er weinig aan als je niet precies weet waarover er nu gesproken wordt. Modecentre is opgericht door Olivia. Zij verdiept zich met veel liefde en passie in alle laatste modetrends. Bovendien heeft ze haar eigen Community begonnen om het contact met de lezers te verbeteren.

Beste modeblog 30: modekoninginmaxima.nl – website met een koninklijke insteek

Het dertigste blog in de lijst met beste modeblogs is een blog met een koninklijk randje. Modekoninginmaxima.nl richt zich op koninklijke mode: wellicht de fraaiste mode die er bestaat. In ieder geval de duurste mode en één voor de meeste mensen om van een afstandje te bewonderen. Koninklijke mode is exclusief en niet voor iedereen betaalbaar. Wat je hier vindt, is uitgebreide research op modegebied, evenals actualiteiten en een hoop interviews.

Modekoninginmaxima.nl is een platform dat ideaal is voor de mode- en royaltyliefhebber. De website springt in op de beeld- en celebritycultuur waarin we leven: er wordt steeds meer ingezoomd op kleding en uiterlijk. Gelukkig gaat het op deze website niet alleen om wat Maxima zegt, maar ook om wat ze doet. “Het verhaal achter het verhaal” wordt dit genoemd. Door de jaren heen heeft Maxima aangetoond veel meer dan een ‘modepopje’ te zijn.

Beste modeblog 31: Stropdas.org – de triomf van zakelijke kleding

Stropdas.org? Ja, dat is een wat ongebruikelijke naam voor een modeplatform. Het platform is op zichzelf dan ook wat ongebruikelijk. Hier draait namelijk alles om zakelijke kleding. Hét symbool van zakelijke kleding is uiteraard de stropdas. Natuurlijk kun je op Stropdas.org meer ontdekken dan alleen stropdassen. Je vindt hier ook vlinderdassen, brochettes, bretels en hele set. Ben je op zoek naar de beste, chicste zakelijke kleding? Dan ben je hier zeker aan het juiste adres.

Maar er is natuurlijk meer om rekening mee te houden, meer om te ontdekken. Vandaar dat je ook de leukste blogartikelen vindt op Stropdas.org, uiteraard over de meest chique en zakelijke kleding.

Beste modeblog 32: Petralodewijkmode.nl

Petralodewijkmode.nl is een platform waar je je kunt laten inspireren op het gebied van musthaves en trends. Een garderobe update? Hier ben je aan het juiste adres. Ook Petralodewijkmode is in eerste instantie een winkel. Je vindt hier een uitgebreid aanbod kleding van talloze bekende merken, denk aan klassiekers, aan nieuwe trends, maar ook de basics.

Het blog is bedoeld om je verdiepende informatie te geven over de verschillende merken in de winkel en webshop. Ook ontdek je hier alles over de nieuwste campagnes en collecties. Met behulp van de nieuwsbrief blijf je op de hoogte van alle updates: schrijf je vrijblijvend in.

Beste modeblog 33: My-jewellery.com

Op zoek naar een kledingstuk dat aansluit bij jouw figuur? Of op zoek naar tips voor het schoonmaken van je sieraden? In beide gevallen richt je je tot My-jewellery.com. Je komt hier van alles tegen op mode adviesgebied. De blogs behandelen tal van onderwerpen en geven zowel handige tips als fijn advies. De blogs bespreken uiteraard ook de producten die je in de webshop van My Jewellery tegenkomt. Benieuwd naar de materialen? Ook dat ontdek je hier.

My Jewellery is een platform dat, in tegenstelling tot wat de naam doet vermoeden, meer bespreekt dan alleen juwelen. Je vindt hier van alles en nog wat, waaronder mode tips. De how-to-use blogs hebben bijna iedere sieradenbezitter iets te bieden. Ook kom je een hoop informatieve blogs tegen. Ook op de styling, trends en editors pick pagina’s kom je leuke blogs tegen.

Beste modeblog 34: Imafashionlover.com

Ima Fashionlover? Nee, I’m a Fashionlover – dat is waar dit platform voor staat. Jazeker, dit blog is geschreven en onderhouden door een groot liefhebber van mode. Dat kan ook niet anders natuurlijk, anders zou je geen modeblog beginnen. Het blog is erg veelzijdig in opzet en biedt tal van verdiepende inzichten op het gebied van schoonheid, mode, lifestyle, voedsel, winkelen, reizen en DIY (of te wel: Do-It-Yourself). Kortom: je ontdekt hier van alles leuks.

Als je net als de redacteuren (onder leiding van hoofdredacteur Kelly op ’t Hoog) een echte modeliefhebber ben, kun je altijd contact opnemen. Een opmerking plaatsen of vraag stellen, kan altijd. Zelfs “gewoon even hoi zeggen” mag. Hartstikke vriendelijk dus. Een samenwerking aangaan is ook mogelijk. Ontdek wat er mogelijk is door een berichtje te sturen.

Beste modeblog 35: Blogmode.nl

Blogmode.nl: een rechttoe-rechtaan naam voor een blog over mode. Je ontdekt hier een weelde aan artikelen over mode, maar ook over op vakantie gaan. Verder kom je een groot overzicht met tips tegen. Enkele van de meest recente artikelen zijn de volgende: “Op vakantie in Corcovado National Park,” “Werklaarzen nodig? Bestel ze gewoon online!”, “T-Shirts, vaak zijn ze van katoen” en “Geweldige voordelen van het gebruik van een nagellak-startpakket”.

Beste modeblog 36: Stegengamode.nl

Ook Stegengamode.nl is in eerste instantie een webshop en daarna pas een modeblog. Een probleem? Welnee, want het blog is vrijblijvend te bezichtigen. Wellicht kom je na het lezen van de artikelen wel de leukste inspiratie tegen en kun je gelijk gaan winkelen in de webshop. De collectie die je online tegenkomt is echter maar een selectie van wat je in de winkel kunt terugvinden. Ook zijn niet alle merken uit het assortiment ook online getoond.

Beste modeblog 37: Otto.nl

Otto.nl: op het eerste gezicht zou deze website over van alles en nog wat kunnen gaan. Maar wat blijkt? Otto richt zich op mode. Maar niet alléén op mode, ook op lifestyle en op wonen. Het platform staat boordevol kleding, die je in de webshop kunt bestellen. Daarnaast vind je verschillende gidsen en ook achtergrond onderzoek. Bij de categorie tips, kom je van alles en nog wat tegen aan artikelen over het dragen, onderhouden en combineren van kleding.

Weten welke outfit je het beste naar een bijzondere gelegenheid kunt dragen? Ook daar kom je uitgebreide tips van tegen. Op zoek naar een cadeau? Er ligt voldoende advies op je te wachten. Elke van de laatste artikelen in het blog “Heren: hoe combineer je chique loafers deze zomer?”, maar ook: “De beste kledingtips voor als jij langer wilt lijken,” of wat dacht je van “Outfit ideeën voor een chique party”. Kortom: de blogs staan boordevol stijladvies.

Beste modeblog 38: yourfashionavenue.nl

Yourfashionavenue.nl is een modeplatform waar je ook van alles vindt over beauty en over lifestyle. Dit is een bekende en succesvolle combinatie die je op veel blogs terugziet. Het blog is ontstaan vanuit de eigen ervaring in de marketing en mode industrie. Je komt hier leuke en inspirerende achtergrondartikelen tegen, evenals recente trends. Op het platform vind je overigens ook tal van tips en trends op het gebied van make-up, gezichts- en lichaam verzorging.

Overigens is de oprichter van het Yourfashionavenueblog niet de eerste de beste. Zij heeft namelijk een Bachelor diploma Communicatie op haar naam staan, evenals werkervaring als accountmanager bij verschillende grote merken. Ook gaat ze modevakbeurzen in binnen- en buitenland af om geheel op de hoogte te blijven van de recentste ontwikkelingen op modegebied.

Beste modeblog 39: Koedijkmode.com

Koedijkmode.com geeft onder meer bruiloft thema’s voor het jaar 2022. Dit is één van de vele blogs uit de hoge hoed die je op dit blog tegenkomt. Andere voorbeelden zijn de perfecte stoffen om te dragen voor in de zomer. Welke zomerse overhemden zijn ideaal? Ontdek wat de term “business casual” precies inhoudt en hoe je je het beste naar werk kunt kleden. De blog laat je zien hoe je je het beste kunt kleden nadat je je droombaan hebt bemachtigd.

Koedijk Mode is overigens allereerst een modezaak. Je vindt deze aan de Grotestraat 21-25 te Rijssen. De professionals die de modeblogs opstellen, hebben verstand van zaken en schrijven op basis van hun eigen expertise en ervaringen. Op hen kun je vertrouwen.

Beste modeblog 40: aimeethelabel.nl

Wat is Aimee the Label? Dit is het online platform van Aímée. Haar persoonlijke streven: zich zelfverzekerd voelen door zich tiptop te kleden. Haar eigen persoonlijke voorkeur gaat uit naar comfortabele kleding van hoge kwaliteit en een rijke selectie stoffen. Ze bezit een “stijlformule” die ze zichzelf eigen heeft gemaakt. Ze doet gewoon helemaal haar eigen ding. Op haar platform ontdek je wat haar eigen ding doen precies inhoudt. Tip van de sluier: basics.

Aimeethelabel.com is een webshop én blog ineen. Je vindt hier items die geschikt zijn om het hele jaar door te dragen en die je de mogelijkheid geven om eindeloos te combineren. Naar eigen zeggen is 60% van de collectie tijdloos, terwijl 40% inhaakt op de actueelste modetrends. In het duurzame mode blog ontdek je alles over haar visie op slow fashion. Je krijgt bovendien een uniek kijkje achter de schermen tijdens het ontwerpproces van de kleding.

Beste modeblog 41:Solvejg.nl

Wie of wat is precies Solvejg? Het is niet Solvejg, maar Solve JG. Het blogplatform ziet er op het eerste gezicht wat rommelig uit, maar heeft toch een hoop leuks te bieden. De artikelen zelf zijn namelijk aangenaam verdiepend en geven bovendien antwoord op een hoog praktische modevragen die mensen kunnen hebben. Zo ontdek je onder mee hoe je als man de ideale outfit kunt creëren. Ook ontdek je het verschil tussen verschillende soorten tassen.

Wist je dat je op Solve JG ook een hoop praktische Do-It-Yourself tips krijgt. Zo leer je onder meer wat je met een rondzeefdruk kunt en hoe je een door jezelf ontworpen trui cadeau kunt doen.

Beste modeblog 42: Curvacious.nl

Het modeblog Curvacious is opgericht door Desirée, online ondernemer en trotse moeder van twee. Zij is, naar eigen zeggen, een echte “skincarejunkie”. Ze omschrijft Curvacious als feel good blog dat als doel heeft het leven stukje bij beetje makkelijker, leuker en mooier te maken. Je komt hier van alles en nog wat tegen: huidverzorging, maar ook make-up. Je ontdekt er de leukste shopadressen en alles op het gebied van interieur, voedsel, mode en lifestyle.

Wat het blog ook doet: een inkijkje geven in het ondernemende leven van Desiréé zelf. Zij zit bepaald niet stil en heeft al talloze samenwerkingen op haar naam staan, onder meer met IKEA, Specsavers, Center Parcs, Albert Heijn en de ANWB (om maar een paar partijen te noemen). Ze is een fulltime blogger pur sang. Curvacious is mode, lifestyle en moederschap ineen.

Beste modeblog 43: Kledingonlineblog.nl

Op zoek naar een online blog over kleding? Dan kun je met Kledingonlineblog.nl eigenlijk niets verkeerds doen. Op dit blog draait het uiteraard allemaal om kleding. Je vindt hier de laatste en leukste nieuwtjes op het gebied van mode (en “fashion”, al is dat in feite precies hetzelfde). Het leuke van Kledingonlineblog.nl is dat je hierop doorverwijzingen vindt naar andere geschikte blogs over mode en kleuren. Op deze blogs kun je ook zelf promotie doen.

Je wordt onder meer doorverwezen naar Divers-mode.nl, waar je fashion trends en kleding tips kunt vinden. Kinderkleding online shop biedt de leukste, meest diverse kinderkleding aan. Al gehoord van de Kinderskikleding Shop? Deze shop is geheel ingericht met skikleding voor jeugd. Neem ook eens een kijkje in het Verzorging Blog, waar je alles vindt voor beauty en gezondheid.

Beste modeblog 44: Odelamode.nl

Odelamode blogt met plezier en passie over alles dat samenhangt met lifestyle en mode. Ook trendwatchen speelt hierbij een belangrijke rol. Mocht je tips of aanvullingen nemen, dan kun je een mail sturen. Ook als je gast blogger wil worden, kan je contact opnemen.

Wat je precies van Odelamode mag verwachten? Onder meer blogs over zogenaamde “Schoenen van papier”. Dit is een vrij bijzondere uitvinding van een ontwerper lab uit Las Vegas. Een bericht dat geschikt is voor een wat breder publiek is “In shape met goeie lingerie & shapewear”. Of bekijk het blogbericht “Wedge sneaker verandert in zomerschoen”. Op de site vind je van alles en nog wat, ook over accessoires. Denk aan: “Hoe stylish is jouw smartphone”.

Beste modeblog 45: probeer de website wgdesigns.nl van het modewarenhuis

Al bekend met W&G Designs? Naar eigen zeggen vind je hier “Mode met een visie”. Waar W&G voor staat? Een Nederlands stylingbureau en modehuis met eigen, geheel exclusieve collecties. Je vindt er van alles en nog wat op het gebied van vrouwenkleding: modebewust en zakelijk, maar ook uitgesproken. W&G is opgericht door ontwerp duo William en Glenn. Het stylingbureau heeft behalve een website ook een winkel en bureau in Utrecht (aan de Zadelstraat).

Maar natuurlijk kun je ook gewoon terecht in het online blog, waar je de visie van het ontwerp duo William & Glenn terugvindt. Je vindt hier van alles en nog wat op het gebied van creativiteit, duurzaamheid en originaliteit. Je leest hier over wat je in de winkel en het bureau kunt aantreffen, maar ook de persoonlijke visie van de ontwerpers zijn het web toevertrouwd.

Beste modeblog 46: Stijloppeil.nl

Stijloppeil.nl is het blog van Chanine Krisman. Zij is al van jongs af aan bezig met mode. Niet alleen met mode, maar met alles dat vormen en kleuren betreft. Op haar vijftiende, tijdens een stage in een modezaak, ontwikkelde zich dit door tot de liefde voor mode. Op haar 16e ging ze dan ook naar et Mode Lyceum. Inmiddels heeft ze vele jaren ervaring opgedaan als verkoopadviseur in damesmode. Ze heeft ondertussen ook een opleiding tot kledingcoach afgerond.

Kortom: Chanine is iemand met de juiste passie én ervaring. Op haar blog deelt zij al haar inzichten en nieuwste ontdekkingen. Ze is iemand die van nature veel vragen stelt en mensen helpt hun kleding te laten afstemmen op wie ze zijn en hoe ze in het leven staan. In haar blog ontdek je van alles over haar dagelijks leven en haar beroepsleven. Hier deelt zij haar persoonlijke inzichten en deelt zij haar nieuwste inspiratie. Je kunt je er zeker laten verrassen.

Beste modeblog 47: Nouveau.nl biedt modeblogs en méér

Nouveau is uiteraard het Franse woord voor “nieuw”. En wat is mode behalve het nieuwste van het nieuwste? Toch is nouveau een platform waarop je meer vindt dan alleen mode. Je vindt hier namelijk tal van blogs, onderverdeeld in verschillende categorieën, waaronder: health, lifestyle, cultuur en wonen. Chef mode is Anita Willemars. Zij is bezeten door mode en een fanatiek shopper. Alle modepagina’s op Nouveau.nl worden door haar geschreven.

Ben je op zoek naar de nieuwste modetrends? Je komt ze op Nouveau zeker tegen. Mocht je interesse hebben in de persoonlijke visie van Anita Willemars, dan kan je haar ook op Instagram volgen. Natuurlijk heeft Nouveau nog veel meer te bieden. De andere blogs van andere auteurs zijn ook zeker de moeite waard om eens op je gemak doorheen te bladeren.

https://www.nouveau.nl/blogs/anita-mode?ref=https%3A//www.google.nl/&authId=609614dd-228e-46e8-a4a0-d40807b73269

Beste modeblog 48: vindt de beste webshops voor mode op Hippeshops.nl

Al bekend met het platform Hippeshops.nl? Zoals de naam ongetwijfeld al doet vermoeden, vind je hier de beste (hipste) webshops op verzameld. Het platform bestaat alweer sinds 2010 en houdt je op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op webshop gebied. Ook als je naar de leukste modeartikelen op zoek bent, kun je je zeker door Hippeshops.nl laten doorverwijzen. Je vindt hier onder meer ook hotspots voor lifestyle, wonen, beauty, food, reizen.

Waar Hippeshops.nl op selecteert? Op zaken als relevantie, exclusiviteit, originaliteit, stijl, maar ook iets abstracts en persoonlijks als “look & feel”. Je mag ervan uitgaan dat de shops die je hier tegenkomt, uitblinken in hun collectie. De doelgroep van het platform is vrouwen in de leeftijdscategorie 22-55 jaar, waarvan de meeste ook nog eens hoger opgeleid zijn. Verder heeft het platform ook steeds meer te bieden voor stijl- en trendgevoelige mannen.

Beste modeblog 49: La-confianza.nl

Het één na laatste blog in deze lijst is La Confianza. Dit is het platform van Marloes Rodriguez. Je vindt hier van alles over het vinden van de leukste outfit. Marloes heeft oog voor mode, maar wil je vooral een manier bieden om kleding te zien als verlengstuk van wie jij bent. Van nature had zij altijd al sterk de drang om eigen baas te worden. Uiteindelijk is dat uitgemond in haar eigen onderneming: een kledingzaak. Uiteindelijk is ze opgeleid tot imago stylist.

In La Confianza combineert Marloes haar voorliefde voor psychologie en personal branding. Wat kun je bijvoorbeeld in haar eigen blog lezen? Tips om de beste huisstijlkleuren uit te kiezen, maar ook tips om in de massa op te vallen. Verder ontdek je wat de kleur bruin over je vertelt en hoe je accessoires met je outfit combineert. Ontdek ook hoe haar kledingkast eruitziet.

Beste modeblog 50: Granddivamagazine.nl – speciaal voor plussize mode

Dan zijn we alweer aangekomen met de laatste modeblog in deze top 50. De laatste (maar niet de minste) blog is Granddivamagazine.nl. Dit is een blog speciaal voor plussize mode. Het doet ons genoegen te zien dat er steeds meer van dit soort platforms bijkomen. Immers is dit niet de eerste blog in deze lijst die zich richt op plussize mode. Grand Diva Magazine is het blog van Annemarie Timmerman. Zij is zelf plussize, maar ook ondernemer in hart en nieren.

Op haar blog leer je alles over haar creativiteit en zorgzaamheid. Naar eigen zeggen volgt ze geen trends, maar kiest ze simpelweg uit waar ze zich comfortabel bij voelt. Sinds haar 17e is ze plus size model en verkoopster. Ook ontwerpt ze zelf kleding in de categorie plus size. Haar streven: de maatschappelijke maatstaven op het gebied van schoonheid veranderen.

Populairste Nederlandse modeblogs volgens Fashionunited.nl

Fashion United heeft een top tien samengesteld met de populairste Nederlandse modeblogs van dit moment. Dit is berekend op basis van een zogenaamde sociale media score. Wat opvalt is dat twee namen die wij ook genoemd hebben, met kop en schouders boven de concurrentie uitsteken. Dit zijn Negin Mirsalehi en Style Scrapbook. Beide modeblogs hebben inmiddels internationale populariteit verworven, wat leidt tot fulltime banen en vele projecten.

Jouw modeblog vervolgstap

Wie op zoek is naar een geschikte modeblog om uren op rond te brengen, is bij ons absoluut aan het juiste adres. In dit artikel hebben we, zoals beloofd, een top vijftig gegeven van alle beste modeblogs. Dat niet alleen, we hebben ook een toelichting gegeven van waar elk blog voor staat. Zo is het voor jou stukken makkelijker om te bepalen welke blog het beste bij je aansluit. Jij hoeft nu alleen nog maar een keuze te maken. We wensen je heel veel lees- en modeplezier.

Laat je inspireren en durf te dromen!