Het comfortabelste en beste ondergoed voor heren

Denk je aan ondergoed, dan denk je wellicht meteen aan lingerie voor dames. Maar mannen hebben natuurlijk ook ondergoed nodig. Mannen ondergoed is vaak wat simpeler en minder uitgesproken dan het ondergoed van vrouwen. Functionaliteit en ondersteuning van ‘het zaakje’ staan voorop. Er is minder aandacht voor details en overdadige franje. Mannen zien het graag praktisch (al stellen ze die overdaad bij vrouwen natuurlijk stiekem heel erg op prijs).

Wat inspireert ons over heren ondergoed te schrijven?

Heren ondergoed is niet iets dat vaak gezien wordt in het dagelijks leven, maar wel iets dat een belangrijk onderdeel uitmaakt van je dagelijkse routine. ’s Ochtend sta je op. Het eerste wat je doet, is een onderbroek aantrekken. Er zijn niet veel alternatieven denkbaar. Je draagt je ondergoed van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat. Het ondergoed ondersteunt de edele delen, dus het minste wat je ervan kunt verlangen, is dat het lekker zit. Daarom verrichten we onderzoek.

Wij zijn ondergoed enthousiastelingen

‘Ondergoed enthousiastelingen’ klinkt misschien verkeerd, maar het komt er op neer dat we dagelijks bezig zijn met het vinden van het beste ondergoed voor zowel heren als dames. Het vinden van het juiste ondergoed is makkelijker gezegd dan gedaan. Veel ondergoed ziet er namelijk op het eerste oog goed uit, maar is uiteindelijk helemaal niet zo comfortabel als je zou hopen.

Waarom je altijd kritisch op ondergoed moet blijven

Je ondergoed is niet iets dat je moet laten verslonzen. Draag je het verkeerde ondergoed, dat bijvoorbeeld afknijpt, dan kan dat zelfs bijdragen aan steriliteit. Kies daarom ondergoed dat het zaakje goed ondersteunt, maar tevens de ruimte biedt om zo nu en dan naar adem te happen. Het is heel eenvoudig voor een producent of verkoper om heren ondergoed aan te prijzen: het enige dat die hoeft te doen is een gespierd model in het ondergoed op de foto zetten.

Waarom onderbroeken ons sceptisch maken

Onderbroeken worden niet voor niet ondergoed genoemd. Teveel onderbroeken zijn lang niet zo goed als ze beweren te zijn. Ze knellen bijvoorbeeld of laten lijnen achter in de huid. Heel veel onderbroeken die we online zijn tegengekomen slijten veel sneller dan ze beloven. Na een aantal keer dragen ontstaan er soms al gaatjes bij de naden. Lang niet alle ondergoed voor heren is de moeite waard om aan te schaffen. Vandaar dat we elke onderbroek aan de tand voelen.

Wat beloven makers van herenondergoed te snel?

De makers van herenondergoed beloven vaak een revolutie voor je edele delen: vrijheid en blijheid, maar in de praktijk is het meeste ondergoed voor heren lang niet zo degelijk als het beweert te zijn. De makers van heren ondergoed weten het wel te vertellen met elegante verkooppraatjes en de mooiste beloften. Zet een gespierde jongeman in een onderbroek neer en het lijkt alsof je er in zo’n onderbroek meteen uitzien als een jonge Hercules en supermodel.

Waar beoordelen wij heren ondergoed op?

Wij beoordelen niet met onze oren, maar met onze ogen. Ogen zijn veel moeilijker voor de gek te houden met mooie verkooppraatjes. We weten dat we pas een oordeel kunnen vellen over het product als we het daadwerkelijk in handen hebben gehad en exact weten wat het wel en niet is. Het beste heren ondergoed ziet er niet alleen fraai uit, maar is ook duurzaam en comfortabel. Dat betekent: weinig kans op slijtage. Een eerlijke prijs is natuurlijk ook niet mis.

Zo testen wij herenondergoed

Herenondergoed is alleen te testen door het te gebruiken, met andere woorden: door het te dragen. Dat betekent dat we eerste hand ervaren hoe de op het lichaam aanvoelt en of er sprake is van slijtage of irritatie. Pas na meerdere keren gebruik kunnen we beoordelen of het ondergoed lang meegaat. Alleen over de prijs van het product kunnen we vooraf een oordeel vellen.

De top 10 herengoed

De volgende herenondergoed producten zijn als beste uit de test naar voren gekomen. Dat houdt in dat de volgende onderbroeken goed scoren op de bovenstaande criteria. Met dit ondergoed kun je aankomen bij je geliefde: het is duurzaam, zit prima en je betaalt een scherpe prijs.

Kies voor de 3P heren boxershorts van Jack & Jones

Onderbroekenhumor? Nee, als het op herenondergoed aankomt zijn Jack en Jones altijd bloedserieus. Dit driepack met ondergoed is voor 95% gemaakt van hoogwaardig katoen en 5% Elastaan voor het stretch effect. De boxers zijn strak qua vorm en vormen zich rond het lichaam. Toch hoef je je niet verstikt te voelen: je hebt meer dan genoeg bewegingsvrijheid.

Of kies je de Bandoo Premium heren boxershorts anti-zweet?

De Bandoo Premium heren boxershorts is een 2-pack in de kleuren antraciet en grijs. Deze fraaie onderbroeken zijn van het merk Bandoo Underwear. Deze nauwsluitende onderbroek is voor 70% gemaakt van bamboe viscose, 25% katoen en 5% Elastaan voor stretch. De band van het middel is breed en elastisch. Voor optimaal draagcomfort zijn extra lange pijpen toegevoegd. We vinden dit bijzonder fijn herenondergoed: geschikt voor bijna iedere man.

Ook fraai: de Trunk Stretch Cotton boxershorts van Calvin Klein

Calvin Klein heeft verschillende mooie boxershorts voor mannen op de markt gezet. De shorts zijn gemaakt van katoen en Elastaan. Deze trunks hebben lekker veel rek. Ze zijn zwart, mooi en kunnen iets groter vallen dan verwacht. Een maatje kleiner bestellen is geen probleem.

Stijlvolle Puma basic boxer 6P voor mannen

Deze boxershorts van Puma zijn van hoge kwaliteit. De stof is zacht en de elastische taille is comfortabel. De Puma boxers hebben een hoog draagcomfort. Het zijn basics die je dag in, dag uit kunt gebruiken. Je kunt ze dragen als je naar je werk gaat, of als je gaat fitnessen of sporten. Puma maakt al ruim 65 jaar succesvolle producten voor sporters en voor casual wear.

Kies Zweeds met de Björn Borg Sammy Black

De Sammy Black is een 5-pack boxershorts gemaakt van zacht stretchkatoen. Het ondergoed heeft halflange pijpen en een halfhoge taille voor ondersteuning. De elastische tailleband is iconisch (met merk) en gemaakt van zacht microvezelstof zodat hij niet voor irritatie zorgt. De onderbroeken van Björn Borg zijn wat aan de dure kant, maar wel van hoge kwaliteit.

Super mooi: de seamless boxers van Pierre Cardin (8 pak)

Het 8-pak van Pierre Cardin is super fraai. Deze boxers zijn zonder naad, wat zorgt voor extra veel draagcomfort. De naad is vaak de zwakke plek, waar het eerst slijtage plaatsvindt. Ook dat kun je voorkomen. De shorts zijn van polyester, versterkt met Elastaan en hebben een effen zwarte kleur. We vinden ze van hoge kwaliteit, soepel en voor een eerlijke, relatief lage prijs.

Super boxershorts ‘Eclipse’ van het merk Muchachomalo

Muchacho is Spaans voor ‘jongen’. Malo betekent ‘stout’ of ‘slecht’. Dus eigenlijk komt de grappige naam Muchachomalo neer op de Spaanse variant van het Engelse Bad boy. Deze boxershorts zijn gemaakt van katoen en Elastaan (een veel gebruikte combinatie). Ze hebben een stevige, comfortabele pasvorm. Zo kruipen de pijpen van deze boxershorts niet omhoog bij het dragen.

Probeer ook de Belucci Microfiber heren boxershort

Deze heren boxershorts van het merk Belucci Underwear zijn naadloos en effen van kleur. In deze boxers zit een hoog percentage Elastaan, wat zorgt voor veel rek. De boxershorts zijn ook wel omschreven als ‘tweede huid’ op het lichaam. Dit 8-pack heeft boxers in meerdere kleuren.

Sterk en krachtig: 10-pack verrassingspakket Mixed Levi’s boxershorts

Deze boxershorts zijn van Levi. Mocht je ze vinden, dan word je vriendelijk verzocht ze terug te geven. Grapje. Het Levi’s Boxershort verrassingspakket bevat 10 unieke boxershorts van hoge kwaliteit. Deze zijn speciaal samengesteld door de professionals. De boxershorts zijn voor 95% van het fijnste katoen en voor 5% van Elastaan. Elk pakket bevat weer andere boxers.

Op de duurzame tour met prachtige Bamboe Boxershorts Rico

Deze boxershorts zijn van Bamboo Basics. Het pakket bevat drie unieke boxers, voor 68% gemaakt van bamboe, 28% katoen en nog 4% Elastaan voor het benodigde stretcheffect. Deze duurzame bamboe classics zijn heerlijk comfortabel en ook nog eens scherp geprijsd.

Ondergoed is wondergoed

We kunnen niet anders zeggen: het aanbod herenondergoed online valt ons niet tegen. Er is genoeg moois te vinden, voor een eerlijke prijs, mits je natuurlijk weet waar je het zoeken moet. Er is veel ondergoed te vinden van hoge kwaliteit, dat bovendien duurzaam is en lang gedragen kan worden. Met deze basics kun je iedere maandag tot en met zondag voor de dag komen.